Speedometerspejl MSS-200 V2

4.160,00 DKK Ekskl. moms

Vi fører speedometerspejlet MSS-200 V2 fra Mechtronic. Spejlet har farveskærm, og mulighed for at vise hastighed, blinksignal, fjernlys, kobling og bremse. Desuden indeholder spejlet en hornkontakt. Den største fordel ved spejlet er dog monteringen, da signalet kan tages  fra bilens Can-Bus signal og derved undgår man at klippe i bilens originale ledningsanlæg. Det forudsætter at spejlet monteres på et værksted der har udstyret til at udlæse bilens protocol.  Dermed er det væsentligt hurtigere at montere end alle andre produkter på markedet i dag.

Vis mere

På lager

Kategori:

Beskrivelse

MSS-200 V2 er et ekstra spejlspeedometer med farveskærm. Systemet består af 2 dele, nemlig en serverdel der trådløst sender hastighedssignalet m.v., samt en ‘klient’ del (selve spejlet), der trådløst modtager oplysningerne. Fordelen ved det trådløse system er, at det ikke længere er nødvendigt at trække så mange kabler under monteringen, hvilket sparer tid. Selve spejlet skal bruge 12v, der ofte kan tages direkte fra loftsbelysningen.

 

Vigtigt om montering:
Hos vores samarbejdsværksteder er der mulighed for at få udlæst bilens protokol, og dermed få spejlet til at virke sammen med din bilmodel.

Der er også mulighed for at montere spejlet på ‘den gammeldags måde’, hvor der trækkes ledninger til blinksignal m.v., og hastigheden udlæses fra CAN-BUS vha. en CAN-BUS reader. Denne metode benyttes kun, såfremt ovenstående protokoludlæsning ikke kan lade sig gøre, da det både medfører meromkostning til CAN-BUS reader (kr. 1.085,- excl. moms) samt øget tidsforbrug til montering.

Hvis du ikke har mulighed for at få foretaget monteringen på et af vores samarbejdsværksteder, så anbefales det at vælge et værksted med viden og erfaring i at arbejde med auto-elektronik.