/Handelsbetingelser
Handelsbetingelser2018-12-12T12:35:47+00:00

Handelsbetingelser

 

PRISER:
For at handle hos DinSkolevogn.dk, skal du have et gyldigt CVR nummer. Alle priser er derfor eksklusiv 25 % moms. Har du ikke et CVR nummer, og ønsker at handle hos DinSkolevogn.dk, så kontakt os med henblik på at finde en løsning.
Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, Færøerne og Grønland undtaget. Alle priser er i danske kroner. Vi yder prisgaranti på vores produkter. Finder du et af vores produkter til en billigere pris hos en anden dansk forhandler, så matcher vi prisen.
For alle oplysninger tages der forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
DinSkolevogn.dk modtager kun betaling via faktura (kontooverførsel). Betalingsfristen er 14 dage. Betalingsfristen regnes fra den dato vi afsender bestillingen. Vi forbeholder os ret til at kræve forudbetaling fra nye kunder, kunder der er registrerede som dårlige betalere, eller kunder hvor forretningsomfanget er begrænset.

LEVERING:
Følgende information om levering gælder ikke for levering af skolepedaler:
DinSkolevogn.dk leverer via. GLS. Det tilstræbes at afsende bestillingen samme dag som den modtages, men restordre kan forekomme.
I tilfælde af forsinkelser hos GLS kan DinSkolevogn.dk ikke drages til ansvar.
Alle forsendelser er forsikrede, og kan spores. Udebliver en forsendelse, vil DinSkolevogn.dk undersøge årsagen hertil.
DinSkolevogn.dk tager forbehold for udsolgte varer samt varer i restordre, hvilket kan medføre øget leveringstid, eller umuliggøre levering af en given bestilling.

VIGTIG INFORMATION OM LEVERING AF SKOLEPEDALER:
De fleste skolepedaler kan leveres på 4-5 hverdage. Der kan forekomme væsentligt længere leveringstid på skolepedaler (3-4 uger).
Du vil bive informeret om leveringstiden på skolepedalerne senest 24 timer efter du har afgivet din bestilling. Leveringen foretages af FedEx eller UPS.

FORSENDELSE:
Der er fri fragt på alle ordrer i Danmark. Gælder ikke Grønland og Færøerne.

REKLAMATIONSRET:
DinSkolevogn.dk yder reklamationsret i henhold til købeloven. Det bemærkes, at der ikke ydes reklamationsret på fejl opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

ANSVAR
DinSkolevogn.dk kan under ingen omstændigheder hæfte for, eller drages til ansvar for følgeskader opstået som følge af forkert brug eller montering, ej heller for indirekte tab, herunder tabt arbejdsfortjeneste og udgifter til 3.mand.

REKLAMATION OG VARERETURNERING:
Inden en evt. returnering, rettes der henvendelse til:

DinSkolevogn.dk Aps
Østre Allé 14
7330 Brande
Tlf: 60 60 42 48
Email: info@dinskolevogn.dk

FORTRYDELSESRET:
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Særligt for skolevognspedaler: Der er ingen fortrydelsesret på skolevognspedaler.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage og i uåbnet stand.
Omkostninger ved at sende varen tilbage afholdes af dig som kunde, ligesom det er dit ansvar at varerne kommer frem til DinSkolevogn.dk i hel og ubeskadiget stand.
Kontakt os, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Vi refunderer altid din betaling ved bankoverførsel.

NYHEDSBREV
Højst 4 gange årligt udsender vi et nyhedsbrev med nyttig information om branchen og vores virksomhed. Du kan til og fravælge dette nyhedsbrev når du bestiller dine varer, samt på forsiden af DinSkolevogn.dk. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, og vi videregiver aldrig dine oplysninger til 3. part.

Med din ordre hos DinSkolevogn.dk bekræfter du, at du har læst og accepteret handelsbetingelserne.