Veigel Opel Insignia B

Kontakt for pris

Skolepedalerne er af højeste kvalitet, og godkendt og typetestet af TÜV. De opfylder alle gældende krav til skolevognspedaler i Danmark. Skolepedalerne er opbygget ud fra et stangsystem, hvor hver pedal i førersiden er direkte forbundet til pedalen i passagérsiden. Alle pedalerne kan nemt klikkes af, så man er fri for de ekstra pedaler i de tilfælde hvor skolevognen skal bruges privat.

Vis mere
Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Om Veigel: Veigel er en tysk virksomhed, der i mere end 90 år har produceret skolevognspedaler. Hos Veigel er kvalitet og pålidelighed i højsædet, og Veigel er certificeret efter ISO TS16949 standarden, hvilket blandt andet betyder, at det enkelte pedalsæt kan spores helt tilbage til hvor råvarerne kommer fra! Til alle skolepedaler leveres der en udførlig monteringsvejledning på tysk, med tydelige billeder af alle trin i monteringen.

Montering: De fleste værksteder vil kunne montere skolepedalerne fra Veigel. Det kan dog være en fordel at finde et værksted med erfaring i at montere skolepedalerne. Læs mere om montering her.

Vedligehold: Skolepedaler bør efterspændes og smøres efter 10.000 km (eller 6 måneder), og derefter for hver 20.000 km.

Leveringstid: Skolepedalerne er som udgangspunkt lagervare, til levering inden for 4-5 hverdage. Skulle leveringstiden mod forventning være længere, så kontakter vi dig umiddelbart efter din bestilling, og først når du har accepteret den længere leveringstid er din ordre bindende.

Returnering: Der ydes som udgangspunkt ingen returret på skolepedaler. Din bestilling af skolevognspedaler er bindende, da vi ikke har mulighed for at annullere en bestilling hos Veigel.

Du kunne også være interesseret i...