Braun VW ID.3

Kontakt for pris

VW ID.3 er en helt ny model, der samtidig er det første medlem af en ny eldrevet modelfamilie under ID-navnet. Der er tale om en 5-dørs, 5-sædet hatchback med litihiumbatteri i bunden og en elmotor integreret i bagakslen. Bilen er baghjulstrukket og har ét gear frem og ét tilbage. Skolepedalerne er af højeste kvalitet, og godkendt og typetestet af TÜV. De opfylder alle gældende krav til skolevognspedaler i Danmark. Skolepedalerne er opbygget ud fra et stangsystem, hvor hver pedal i førersiden er direkte forbundet til pedalen i passagersiden.

Vis mere
Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Braun skolepedaler til den nye VW ID.3 som er en helt ny model, der samtidig er det første medlem af en ny eldrevet modelfamilie under ID-navnet.

Om Braun: Braun Pedale GmbH er en tysk virksomhed, der siden 1971 har været en af de førende producenter af skolevognspedaler. Hos Braun er kvalitet og pålidelighed i højsædet, og Braun er certificeret efter ISO9001 standarden, hvilket sikrer dig høj kvalitet og ensartethed i produktionen. Til alle skolepedaler leveres der en udførlig monteringsvejledning på tysk, med tydelige billeder af alle trin i monteringen.

Montering: De fleste værksteder vil kunne montere skolepedalerne fra Braun. Det kan dog være en fordel at finde et værksted med erfaring i at montere skolevognspedaler. Læs mere om montering her.

Vedligehold: Skolepedaler bør efterspændes og smøres efter 10.000 km (eller 6 måneder), og derefter for hver 20.000 km.

Leveringstid: Skolepedalerne er som udgangspunkt lagervare, til levering inden for 4-5 hverdage. Skulle leveringstiden mod forventning være længere, så kontakter vi dig umiddelbart efter din bestilling, og først når du har accepteret den længere leveringstid er din ordre bindende.

Returnering: Der ydes som udgangspunkt ingen returret på skolepedaler. Din bestilling af skolevognspedaler er bindende, da vi ikke har mulighed for at annullere en bestilling hos Braun.

Du kunne også være interesseret i...