Braun VW Golf 6

3.995,00 DKK Ekskl. moms

Skolevognspedaler til Volkswagen Golf 6 (VI) fra tyske Braun. Skolepedalerne er af højeste kvalitet, og godkendt og typetestet af TÜV. De opfylder alle gældende krav til skolevognspedaler i Danmark. Skolepedalerne er opbygget ud fra et stangsystem, hvor hver pedal i førersiden er direkte forbundet til pedalen i passagérsiden. Alle pedalerne kan nemt klikkes af, så man er fri for de ekstra pedaler i de tilfælde hvor skolevognen skal bruges privat.

Vis mere
Ryd
Kategori:

Beskrivelse

Dette sæt skolevognspedaler fra tyske Braun, passer til en VW Golf 6 (VI). Modellen blev bygget år 2008-2012, og har typebetegnelsen 1K.

Om Braun: Braun Pedale GmbH er en tysk virksomhed, der siden 1971 har været en af de førende producenter af skolevognspedaler. Hos Braun er kvalitet og pålidelighed i højsædet, og Braun er certificeret efter ISO9001 standarden, hvilket sikrer dig høj kvalitet og ensartethed i produktionen. Til alle skolepedaler leveres der en udførlig monteringsvejledning på tysk, med tydelige billeder af alle trin i monteringen.

Montering: De fleste værksteder vil kunne montere skolepedalerne fra Braun. Det kan dog være en fordel at finde et værksted med erfaring i at montere skolevognspedaler. Læs mere om montering her.

Vedligehold: Skolepedaler bør efterspændes og smøres efter 10.000 km (eller 6 måneder), og derefter for hver 20.000 km.

Leveringstid: Skolepedalerne er som udgangspunkt lagervare, til levering inden for 4-5 hverdage. Skulle leveringstiden mod forventning være længere, så kontakter vi dig umiddelbart efter din bestilling, og først når du har accepteret den længere leveringstid er din ordre bindende.

Returnering: Der ydes som udgangspunkt ingen returret på skolepedaler. Din bestilling af skolevognspedaler er bindende, da vi ikke har mulighed for at annullere en bestilling hos Braun.

Du kunne også være interesseret i...