Braun Renault Clio 5

Kontakt for pris

Skolevognspedaler til Renault Clio 5 (Type RJA) fra tyske Braun. Skolepedalerne er af højeste kvalitet, og godkendt og typetestet af TÜV. De opfylder alle gældende krav til skolevognspedaler i Danmark. Skolepedalerne er opbygget ud fra et stangsystem, hvor hver pedal i førersiden er direkte forbundet til pedalen i passagérsiden. Alle pedalerne kan nemt klikkes af, så man er fri for de ekstra pedaler i de tilfælde hvor skolevognen skal bruges privat.

Vis mere
Ryd
Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette sæt skolevognspedaler fra tyske Braun, passer til en Renault Clio 5. Modellen bliver bygget år 2019-?, og har typebetegnelsen RJA.

Om Braun: Braun Pedale GmbH er en tysk virksomhed, der siden 1971 har været en af de førende producenter af skolevognspedaler. Hos Braun er kvalitet og pålidelighed i højsædet, og Braun er certificeret efter ISO9001 standarden, hvilket sikrer dig høj kvalitet og ensartethed i produktionen. Til alle skolepedaler leveres der en udførlig monteringsvejledning på tysk, med tydelige billeder af alle trin i monteringen.

Montering: De fleste værksteder vil kunne montere skolepedalerne fra Braun. Det kan dog være en fordel at finde et værksted med erfaring i at montere skolevognspedaler. Læs mere om montering her.

Vedligehold: Skolepedaler bør efterspændes og smøres efter 10.000 km (eller 6 måneder), og derefter for hver 20.000 km.

Leveringstid: Skolepedalerne er som udgangspunkt lagervare, til levering inden for 4-5 hverdage. Skulle leveringstiden mod forventning være længere, så kontakter vi dig umiddelbart efter din bestilling, og først når du har accepteret den længere leveringstid er din ordre bindende.

Returnering: Der ydes som udgangspunkt ingen returret på skolepedaler. Din bestilling af skolevognspedaler er bindende, da vi ikke har mulighed for at annullere en bestilling hos Braun.